En svett introduksjon

Hei på dere!

 

Da ble det blogg på denne jenta (igjen!) - alltid ved godt mot..

 

Nå har jeg gått en god stundt og tenkt på å starte en blogg, hovedsaklig fordi jeg har et ekstremt eksponeringsbehov, men også fordi jeg lever i den tro at jeg kan inspirere og motivere - på en litt annerledes måte enn det som allerede er der ute.

 

Hei jeg heter Ida, og jeg jobber som Personlig trener i Fredrikstad, nærmere bestemt på ACTIC Gym og Bad i Kongstenhallen (for dere som er kjent). Her jobber jeg med mange forskjellige typer mennesker - men felles for 90% av de er at de sliter med enten vekt, rygg/nakkeplager eller rett og slett ikke kommer i gang på egenhånd. 

 

Å jobbe med trening og mennesker er utrolig givende - og jeg elsker jobben min! Planen med denne bloggen er da å kunne nå ut til enda  flere :-)

Med meg på "laget" har jeg min samober og forlovede (fikk ring på fingeren 1.august!) Kenneth - verdens nydeligste gutt. Han tenker jeg å bruke litt frem og tilbake her inne - mer om det senere :)

Soo, stay tuned! Liker du blogger med treningstips, anbefalinger, hverdagsliv, ironi OG vil se myten om at Personlige trenere er helt perfekte bli knust i tusen biter er du på rett sted. 

Slenger med et bilde fra første treningsøkt som blogger - morgentrening med Kenneth før FØRSTE gang! Personlig elsker jeg å trene på morgenen, men gutten har vært mer eller mindre lite gira - så du kan tro jeg ble happy når han spurte om jeg ville være med :D

 Rotere får jeg ikke lov til, tydeligvis, håper det går bra. Vi kjørte en helt forferdelig fettforbrenningsøkt (sommeren har vært litt i overkant lat...). HATET meg selv mens det pågikk, men så er jo følelsen god når det er overstått. Akkurat nå er følelsen dårlig igjen, for hele kroppen verker :( . Til og med Kenneth er støl! Har vel teknisk sett ikke lov til å klage heller, når jeg satte sammen sirkelen med øvelser selv, haha. Kan legge ut det i et eget innlegg. Det er godt å kjenne at man har en kropp!

 

Jeg håper du vil følge meg fremover, send meg gjerne melding (kan man gjøre det her på blogg?) her eller på facebook - om du vil gi en like til siden min blir jeg glad! Der poster jeg bilder og blogginnlegg, tenker jeg :)

 

Svett klem fra 

Ida

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits