Helg!

Åh, så godt det er med helg, dere! 

 

Personlig føler jeg at helgen vanligvis passerer kjemperaskt - men nå sitter jeg med en god følelse. Denne helgen har jeg faktisk rukket en del!

På fredag hadde jeg et par PT-timer før jeg avsluttet med en morsom dansetime med noen av de flotteste damene som er å oppdrive :-) Snakk om god start på helgen! Videre var det raskt hjem for å dusje, for så å skulle underholde Kenneths kollegaer hjemme hos oss. Det var kjempekoselig!


Jeg liker å tro at når de eneste bildene man sitter igjen med er de man må printscreene fra mystoryen til venninna - da har kvelden egentlig vært kjempemorsom. Personlig er jeg utrolig dårlig på å ta bilder i sosiale settinger - prøver å legge om litt på det nå, altsåh!

 

På lørdag våknet jeg litt sliten etter fredagens festligheter - så det ble en rolig dag med pizza til frokost (mmm!). Jeg og Kenneth tuslet en liten tur rundt i Torvbyen og ute i det fine været, noe som var utrolig behagelig.. Det er noe med det å bare gå, bare være sammen. Snakke litt om alt mulig, reflektere, le og planlegge alt og ingenting sammen i en setting hvor stress er ikke-eksisterende. Vi endte videre opp på kino for å se den nyeste Mission Impossible filmen som var helt OK senere på kvelden.

 

Dagen idag (Søndag) startet med en rask treningsøkt på EVO. Selv om jeg jobber på ACTIC er det veldig greit å ha et gym rett borti gata tilgjengelig - hvor jeg ikke trenger å tenke over at jeg har headsettet på og går litt inn i min egen verden. På ACTIC føler jeg et enormt ansvar for å være tilgjengelig 24/7 - selv om jeg ikke er på jobb, og jeg elsker å prate med de som trener der.. så da kan brått en økt som vanligvis varer i 45 minutter vare i to timer, haha!


Tidligere denne uka var det sesongens første TABATA - som vi selvfølgelig kjørte ute i finværet. Makan til spreke damer! 


Treningsøkta idag ble slik:

 

Hipthrust 12rep

Glutebridge 10rep

Boksbøy + hopp 15rep

Utfall bakover 10rep pr ben

x3

 

Jeg elsker å jobbe i sirkler - og siden jeg er helt øødelagt i overkroppen ble det en all legs runde idag. Ikke altfor tungt, men med høyt tempo fikk jeg absolutt hjertet til å pumpe.


Kenneth var stråålende fornøyd med seg selv.



Tok en kjemperask selfie.. jeg tror jeg må komme over den "det er kleint å ta bilder av seg selv i offentligheten" kneika hvis dette bloggprosjektet skal få overleve, altså..




Nå har vi nettopp kommet hjem fra familieselskap for min nå 18 år gamle lillebror - noe som var veldig hyggelig. Pizza (igjen!), kaker og is dannet avslutningen på en flott helg.

Imorgen er det mandag igjen, og en ny uke står klar! 

 

Hva har dere spist i helgen? :-D

 

Klem fra

Ida

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

littlefatfitness

littlefatfitness

21, Fredrikstad

Personlig trener med mye på hjertet.

Kategorier

Arkiv

hits