Today I need to be black..

 

Today I need to be black...

Klokka har blitt 07:20 og Kenneth kommer subbende inn på badet etter meg. Vi skal på morgentrening idag også!! 
Rutinen er enkel; opp av seng, vann i ansiktet og klær på. Gutten er god som gull, men han kan å ta seg tid. Vanlig scenario hjemme hos oss; jeg står og tripper, han tusler bedagelig rundt og vurderer hva han skal ta på seg på trening. Today I need to be black, sier han - og tar på seg den KLEINESTE toppen han har... det står nemlig "black squad" langs siden på den. 

 


#sexyliftface

 

Vi prøvde oss på et nytt program, så idag ble det rygg og armer som fikk gjennomgå. Det var en grei økt, men for ei som er glad i at ting går fort blir det litt trått.. men jeg skal gi det en sjanse, tenker jeg. Det er så lett å gå i den fella at man bare kjører øvelser og oppsett man er komfortabel med og liker best - for så å stagnere helt. Har en feeling på at det er det som har skjedd, for de to siste månedene har treningen blitt mer en sporadisk "nå må jeg " greie enn en lystbetont aktivitet. Det er samtidig greit at jeg nå har fått med meg Kenneth, som jeg tror har slitt litt med det samme. Jeg pusher så mye bedre når jeg trener sammen med andre!

 


Tightsen finner dere på fitnesskost.noom jeg ikke husker feil er den på salg nå! Jeg har kjøpt to tights derfra, og venter på en ny leveranse med enda mer - jeg er helt forelsket. Jeg er så glad i tights med print og farger! ICANIWILL er absolutt å anbefale - tightsene er brede OG høye livet, så de holder seg på plass igjennom økta. Det er helt rart hvordan fresht treningstøy trigger motivasjonen - jeg kan vel ikke være alene om å føle det? :-)


#død

Idag begynner jeg litt senere på jobb, noe som er litt deilig av og til. Etter en god dusj og frokost ligger jeg nå i senga med macen foran meg og nøtteposen innen rekkevidde. Snart tar jeg og Frida turen for å se på brudekjoler!


Før jeg avslutter innlegget MÅ jeg bare dele skyggebildet jeg tok idag - ser ut som jeg har Kardashianrumpe! #lovebigbutts

 

Klem fra

Ida

2 kommentarer

Fat Kenneth Little Fitness

24.08.2015 kl.10:46

#sexyliftface *thumbs up* ^^

Blom-Hamar

24.08.2015 kl.12:07

Hehe han var ju väldigt svart i dag såg jag.hehe

Skriv en ny kommentar

littlefatfitness

littlefatfitness

21, Fredrikstad

Personlig trener med mye på hjertet.

Kategorier

Arkiv

hits