New in - Nutramino

Hey there, guys!

Hvordan behandler onsdagen dere? :-)

 

På jobb har vi fått inn noe nytt fra Nutramino - nemlig proteinvann! Personlig var jeg riiimelig skeptisk (jeg likte aldri vitaminvannet), men tenkte at jeg burde jo teste... bare sånn for å ha gjort det da, liksom. Wild Berries (ville bær) var først ut, og jeg var helt målløs. Det smakte som saft! GOD saft! 

Jeg hadde egentlig ikke lyst til å prøve den andre smaken; nemlig tropical fruits - mest fordi jeg tenker at begge to UMULIG kan være gode. Det er i min verden aldrit tilfelle. Men, vågal som jeg er - så prøvde jeg jammen den også. Og gjett hva? Den smakte kjempegodt den også! Bevares, jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, altså.Som dere ser på de flotte illustrasjonsbildene jeg har tatt så er det hele 25 gram protein i hver flaske - så drikken er ment til å drikke etter trening. 
Av erfaring vet jeg at det er noe mange sliter med - det å få i seg næring etter en treningsøkt. Vi trener, svetter og løfter, for så å sitte i bilen hjem, dusje, se på tv og lage middag. Ofte går det gjerne mer enn to-tre timer før kroppen får påfyll. 

 

Personlig liker jeg reklamen TINE hadde for melk engang - hvor de beskrev protein som kroppens byggeklosser. Det er en fin måte å tenke på! Vi bryter kroppen ned når vi trener, og trenger protein for å bygge opp. Ved å få i seg næring etter trening forkorter vi restitusjonsprosessen i kroppen også - noe som betyr at vi er fit for fight raskere.Snakker om FIT FOR FIGHT - vi kom oss opp idag også! De dagene jeg begynner kl 0800 på jobb blir vi pent nødt til å våkne kl 6. For å motivere Kenneth har jeg kjøpt matchende klær til oss fra ICANIWILL. Han er superfornøyd!

 Representerer ACTIC med nøkkelkjede og flaske på EVO. 

Sko fra Adiddas, Tights fra 2XU og genser fra ICANIWILL 

Nøkkelkjede fra ACTIC og drikkeflaske fra ACTIC <3

 

Visste dere forresten at det har kommet en DISNEY BRUDEKOLLEKSJON?

 

YEP, no kidding. Jeg og Frida (min flotte forlover) var som nevnt tidligere på brudekjoletitting på mandag - og etter x antall kjoler får vi nyss om at det finns en DISNEY kolleksjon. Jeg ville helst ha Elsa (fra frozen, som jeg er skikkelig fan av), men hennes snitt og passform var ikke helt i min gate (big booty).

 

MEN!!! Jeg fant brudekjolen min, det finns ikke tvil. Belle fra skjønnheten og udyret er inspirasjonen bak verdens flotteste kjole. Skulle ønske jeg kunne legge den ut her, men det er visst meningen at Kenneth ikke skal se den... :-(

Og forresten - ikke tenk at det er synd på meg fordi jeg ikke passa Elsa brudekjolen - jeg har vanlig Elsa kjole i skapet, så jeg klarer meg nok <3

 

Hvilken prinsesse ville du ha hatt brudekjolen til? 

 

Klem fra

Ida

Én kommentar

Yteen

28.08.2015 kl.00:44

Proteinvann, ja da ble jeg litt skeptisk også :P hehe. Men kanskje jeg skal prøve!

Skriv en ny kommentar

littlefatfitness

littlefatfitness

21, Fredrikstad

Personlig trener med mye på hjertet.

Kategorier

Arkiv

hits