Jeg føler meg så dum..

Hei dere!

lenge siden sist?

 

 

Altså; jeg føler meg så dum akkurat nå. Skal begynne å blogge, sa jeg. Skrev noen få innlegg, gjorde jeg. Så bare forsvinner vi - uten forvarsel.

Kan jeg skylde på null internett? Ikke i 2015.

Hva med så mye trening og sosialt liv at bloggen ble nedprioritert? IKKE første uka som blogger da, Ida.. virkelig?

 

Btw - trist men sant; av trening og sosialt liv var det en ting som var ikke-eksisterende. Sosialt liv, tenker du? Personlige trenere trener hele tiden?
HAH.

Fredag forrige uke skulle bli avslutningen på en uke jeg og Kenneth var godt fornøyd med - morgentrening hver eneste dag! Klokka ringte, og istedenfor å konsekvent hoppe opp av senga og løpe på badet, så ble jeg altså liggende. Worst. mistake. ever.

VI DRO IKKE PÅ TRENING DEN FREDAGEN.

Dog hadde jeg ACTIC SHAKE på fredagskvelden, så jeg fikk svettet litt likevel. Men dere - det blir verre..

Rett etter dansetimen bærer det til Kristiandsand hvor jeg er bedt i bursdag. Vi sover over hos et vennepar av oss hele helgen (sorry, null bilder utenom dette kattebildet).
På veien hjem tok vi Sandefjord - Strømstad ferja, og vi hadde fotoshoot i resturanten. 

 

Grei helg, men godt å være hjemme igjen.

 

Denne uka har vi ikke trent i det hele tatt. Mandag, tirsdag og nå onsdag morgen passerte døsig med vekkerklokka som febrilsk prøvde å få oss opp i bakgrunnen.
Funker bare ikke. Så lenge JEG ikke står opp har vi ikke sjans, det har jeg skjønt nå. Kenneth står ihvertfall IKKE opp på eget insj.

Jaja, det kommer bedre dager.

 

Snertne piker!
Jeg presterte altså å kjøpe TO av denne tightsen på fitnesskost.no - men heldigvis kunne Christin ta over den ene for meg :-D Gull å kunne matche hverandre når vi kjører PT-timer sammen på senteret. Vi har trent sammen i ca en måned nå, og jeg eelsker hvordan denne jenta tar alle utfordringer på strak arm med et smil om munnen. Hun var nettopp med på COLOR ME RAD løpet - noe jeg tenker jeg må få med meg neste gang det arrangeres SELV om løping ikke akkurat er min sterke side.

 


Kveldsstemning på ferja hjem

 


 

Igår (tirsdag)  hadde jeg min første GT PT - et tilbud jeg har utviklet for alle PT-kundene mine. Mange trener alene, så jeg tror dette var gøy for mange!

Igår kjørte vi en time med kun kjernemuskulatur og magetrening - og det var fem damer som hadde mulighet til å være med :D

jeg stoorkoste meg!

 

Vel, nå skal jeg ta turen opp for å spise frokost med foreldrene mine før jobb.

LOVER at det ikke skal gå like lenge til dere hører fra meg igjen!!

 

klem

Ida

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

littlefatfitness

littlefatfitness

21, Fredrikstad

Personlig trener med mye på hjertet.

Kategorier

Arkiv

hits