Step in to the dark side..

Hey'all!

 

Det regner fælt her i plankebyen om dagen, noen som begynner å bli lei? Det eneste som er hyggelig med regn er når man sitter i sin egen leilighet hvor det er varmt og godt med stearinslys og pledd mens man hører regnet tromme mot vinduet. Nå ser det heldigvis endelig ut som at sola skal få litt scenetid igjen - la oss håpe at det varer en stund!

 

Dagen igår gikk til en full dag med PT-timer. Møt babesa Monica og Linn-Christin! Disse jentene gjør alt sammen - inkludert å trene, selvfølgelig. De to er et show uten like, og timene sammen med dem blir aldri kjedelige! Jentene kom seg igjennom 4x4 intervaller + litt cardio. 

 Videre på ettermiddagen tok jeg og Kenneth turen til torvbyen for å handle litt. Vi endte opp på matbutikken, og mens jeg plukker søtpoteter ser jeg Kenneth i chipsavdelingen. Jeg måtte le litt, for lyset hadde gått  - så den første tanken som slo meg var at nå har Kenneth  gått over til den mørke siden.

Can u spot him? Når vi skulle ta turen hjem hadde himmelen åpnet seg igjen, så det ble en liten løpetur fra torvbyen til leiligheten (deilig å bo 1 minutt unna, ja). Måtte stoppe for å ta bilde av (flink blogger vet dere) torget, de flotte fontenene med lys så så flotte ut! Iphonen min klarte ikke helt å fange dette, men dere kan jo late som.

 

Men så var det fredag igjen, dere.

Sen morgen på meg idag, så nå sitter jeg og koser meg med frokosten, en deilig omelett! Jeg er en sucker for ost, så jeg MÅ ha ost i omeletten. 

3 egg + en dæsj eggehvitte (fra boks)

litt pizzaost fra REMA

1 skive spekeskinke fra COOP

...And there you go!

 

I dag går dagen i ett fra kl 1200. Da starter dagen min med verdens søteste FIa. HEI FIA! Jeg vet du leser bloggen min <3

Videre kjører vi igang ACTIC SHAKE kl 1800 :-D

 

Klem

Ida

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

littlefatfitness

littlefatfitness

21, Fredrikstad

Personlig trener med mye på hjertet.

Kategorier

Arkiv

hits